Stuurwerk keuring

  • -

Stuurwerk keuring

Category : Geen categorie

keuring:

Voor een CVO dient ook een stuurwerk gekeurd te zijn.  Wij kunnen een hand mechanisch stuurwerk of een elektrisch mechanisch stuurwerk keuren. Dit doen wij voor de beroepsvaart , maar ook voor de recreatie vaart die groter zijn dan 20 meter en ook CVO plichtig zijn.

algemeen:

Hierbij kijken wij naar de algehele staat, spelingen op lagers, rollen, en assen, kettingen of kabels worden gemeten en beoordeeld op slijtage. bij elektrische stuurwerken bekijken wij ook de elektra motor(en) , alarmeringen, bekabeling en bediening. Hydraulische merkloze stuurwerken kunnen wij ook doen, hydraulische stuurwerken van een fabrikant doen wij niet, hiervoor dient u bij de fabrikant zelf te zijn.

rapport:

Van deze keuring maken wij een rapport waarin beschreven staat hoe en waar en wanneer de keuring plaatsvond, een beschrijving van het stuurwerk systeem en de staat ervan. Ook eventuele aanpassingen of reparatie worden vermeld.

Reparatie:

indien noodzakelijk kunnen wij ook stuurwerken aanpassen en repareren.